Blog

           SOUTĚŽ O KOI V HODNOTĚ 3500,-kč

Dnes 6.8.2022 pro Vás vyhlašujeme soutěž o poukaz v hodnotě 3500,-kč,který můžete použít na Koi z naší nabídky, popřípadě jakékoliv sboží z našeho eshopu. Pokud se Vám zalíbí dražši koi, tato částka vám bude odečtena z kupní ceny.

                                     Pravidla a podmínky soutěže 

1. Do losování bude zařazen každý, kdo se stane , nebo již je členem naší skupinky na facebooku  - KOI KAPR - , bude sdílet odkaz na tuto soutěž a v komentáři odpoví na jednoduchou otázku, jaká je jeho nejoblíbenější VARIETA KOI. Nezapomeňte, sdílet a komentář musí být k příspěvku  " SOUTĚŽ O POUKAZ NA KOI ... " s žlutým podkresem.

2. Losování bude probíhat "po staru", jméno každého účastníka bude napsáno na papírek a vloženo do nádoby s víkem. Z této bude potom vylosován jeden výherce hlavní ceny- poukazu na 3500,-kč na nákup z našeho eshopu.

3. A abychom mohli udělat více radosti, vylosujeme ještě druhého výherce s poukazem na 1000,-kč a třetího pro poukaz 500,-kč.

4. Konec této soutěže a losování proběhne 20.8.2022 ve 20.00 hodin . Výherci budou moci své poukazy použit okamžitě od následujícího dne. 

Přejeme všem hodně štěstí  GOOD LUCK